La mariconera

25 02 2010

Un  cop ja tenim un candau en condicions, el més normal es trobar una forma de dur-lo sense que molesti a l’hora de pedalar. Si a sobre portem sempre les butxaques plenes, necessitarem una motxila.

Podem optar per les típiques motxiles creuades a l’esquena dels missatgers de tota la vida però són massa grosses. També podem utilitzar una motxila normal i corrent, però el món de la Fixie no és només velocitat, trucs i semàfors en vermell. L’estètica és un punt molt important. Es per això que em vaig decidir per una mariconera petita per dur l’estrictament necessari.

Vaig estar una estoneta buscant per la xarxa fins que vaig topar amb bagaboo. Aquests hungaresos es dediquen a produir gairabé artesanalment diferents tipus de motxiles, totes pensades per als missatgers en bicicleta. Cal destacar que podem triar els colors i materials i fins i tot proposar un disseny per brodar o cosir. Està clar que el preu variarà segons el nivell de personalització.

Com podeu veure a la imatge, a la mariconera hi cap el Kryptonite Evo Mini, la cartera, el mòbil, el tabac, les claus i alguna tonteria més. La mida és perfecte!

També vull remarcar que m’han informat en tot moment de l’estat de la motxila i que han contestat molt amablement a totes les tonteries que els hi he demanat. En resum: bona atenció al client, bona relació qualitat/preu, personalització absoluta i puntualitat en l’enviament.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: