Switching 3 – P2P

4 02 2008

 

transmission.jpg

La millor forma per descarregar continguts de la xarxa, al meu parer, és amb torrent. El programa que més m’agrada és Transmission. Lleguger, sencill i potent.

Un cop instalat necessiteu descarregar, directament de la web, els arxius torrent que permetran descarregar el que volgueu. Les pàgines per cercar torrents que recomano són: bittorrent monster (btmon) i minivova. Si feu doble clic al arxiu descarregat Transmission començarà la descàrrega automàticament.

Si sou més fans de la xarxa edonkey/emule podeu fer servir aMule, tot i que no m’agrada gaire. Una alternativa o complement, és Poissoned. Combina 4 protocols de transmissió incloent Ares i Gnutella.

Així de fàcil. Apa, a treure partit a la tarifa plana!!!

PD: Com a client d’Ono que sóc, pateixo el que ells diuen “prioritat del servei”. Es tracta de prioritzar el trafic de navegació sobre el protocol P2P. Parlant clar, que la xarxa ares i emule va com el c… Només em funciona el Transmission amb el port adient obert i un DMZ a la IP del mac. Si coneixeu alguna altra forma digeu-me-la!!! Estic desperdiciant 6MB de fibra òptica 😦

Salut !!!!


Accions

Informació

2 responses

6 02 2008
Bittorrent » Blog Archive » Switching 3 - P2P

[…] theMaCRatS wrote an interesting post today on Switching 3 – P2PHere’s a quick excerptLes pàgines per cercar torrents que recomano són: bittorrent monster (btmon) i minivova…. […]

10 02 2008
Tharga

Per a mi Transmission també és el millor per a descarregar bittorrent. No obstant per a xarxa edonkey crec que l’únic que se salva és mlDonkey/mlNet, la llàstima és que costa molt de comprendre, muntar i configurar… xDD. Però després el rendiment es brutal.
Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: